Gezocht:

Gezocht: Projectondersteuner / officemanager (M/V)

(medior / senior) (V/M)

Of het nu gaat om goederen- of personenvervoer: Logitech Adviseurs & Ingenieurs is dé partner voor bedrijven en overheidsorganisaties die willen werken aan het ontwikkelen, ontwerpen, aanleggen en beheren van railinfrastructuur. Bij Logitech vind je gedreven collega’s die samenwerken aan een duurzamere wereld door vervoer over het spoor beter en toegankelijker te maken.

Bij Logitech denken we vanuit vervoersprocessen. Wij ontwerpen en verbeteren railinfrastructuur en de bijbehorende voorzieningen én plaatsen deze optimaal in de betreffende omgeving.

Als Logitech’er werk je aan uiteenlopende projecten tijdens verschillende fasen: van onderzoek en schetsontwerp tot oplevering, van railterminals tot werkplaatsen en van emplacementen tot vernieuwingsprojecten.

Wie zijn wij?
We zijn een hechte club van ongeveer twintig mensen. We vinden een goede teamsfeer en werken met plezier erg belangrijk, net als het leveren van werk van topkwaliteit. Dat kunnen we alleen maar samen. Daarom zijn onze medewerkers eigenaar van Logitech, waardoor we onafhankelijk zijn en gericht op continuïteit. We hebben de ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mogelijkheden voor goederen- én personenvervoer over het spoor.

Wie ben jij?
Voor de uitbreiding van onze organisatie komen we graag in contact met iemand die onze projecten ondersteunt. Word jij de smeerolie in onze projectteams zodat onze specialisten zich kunnen bezighouden met de techniek? Dan is Logitech op zoek naar jou! Van het organiseren van bijeenkomsten, het maken van planningen en voortgangsrapportages, tot het regelen van vergunningen en uitzoekwerk: jij weet hoe je dat laat lopen als een trein.

Wat vragen we van jou?
Heb jij een MBO of HBO denkniveau en lijkt het je leuk om projectteams te helpen hun technische werk te doen? Weet jij van aanpakken en ben je in staat om prioriteiten te stellen en overzicht te creëren? Heb je ervaring in een project- technische en/of overheidsomgeving? Stuur  je sollicitatie naar g.eijkelenboom@logitech.nl met daarin je motivatie en cv. We komen graag met je in contact.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.