Gezocht:

Werkvoorbereiders railinfra

(junior) (V/M)

Of het nu gaat om goederen- of personenvervoer: Logitech Adviseurs & Ingenieurs is dé partner voor bedrijven en overheidsorganisaties die willen werken aan het ontwikkelen, ontwerpen, aanleggen en beheren van railinfrastructuur. Bij Logitech vind je gedreven collega’s die samen werken aan een duurzamere wereld door vervoer over het spoor beter en toegankelijker te maken.

Bij Logitech denken we vanuit vervoersprocessen. Wij ontwerpen en verbeteren railinfrastructuur en de bijbehorende voorzieningen én plaatsen deze optimaal in de omgeving.

Als Logitecher werk je aan uiteenlopende projecten tijdens verschillende fasen: van onderzoek en schetsontwerp tot oplevering, van railterminals tot remises en van emplacementen tot vernieuwingsprojecten.

Bij ons zit je niet in een functiehokje, maar heb je een rol in een projectteam die op dat moment het beste bij je past en waar jij jouw competenties en vaardigheden kunt benutten. En je werkt niet alleen binnenshuis, maar ook buiten. Daardoor sluit het onderzoek en ontwerp goed aan op de omgeving en realisatie van een project. Door op die manier met elkaar en onze opdrachtgevers samen te werken, groeien jij en ons bedrijf elke dag in kennis en kunde.

 

Wie zijn wij?
We zijn een hechte club van ongeveer twintig mensen. We vinden een goede teamsfeer en werken met plezier erg belangrijk, net als het leveren van werk van topkwaliteit. Dat kan alleen maar samen. Daarom zijn onze medewerkers eigenaar van Logitech, waardoor we onafhankelijk zijn en gericht op continuïteit. We hebben de ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mogelijkheden voor goederen- én personenvervoer over het spoor.

Wie ben jij?
Voor de uitbreiding van onze organisatie komen we graag in contact met werkvoorbereiders railinfra (met of zonder ervaring) die onze ambitie delen om in een topteam onze publieke en private opdrachtgevers te adviseren met betrekking tot railvervoer en railinfravraagstukken.

Heb jij een MBO of HBO denkniveau en lijkt het je leuk om bij een enthousiast, professioneel advies- en ingenieursbureau te werken in de railsector? Kun je ontwerpen met Autocad en hou je van complexe technische puzzels? Vind je het leuk om binnenwerk (ontwerpen) te combineren met buitenwerk (opnames, uitvoeringsbegeleiding)? Stuur dan je sollicitatie naar g.eijkelenboom@logitech.nl met daarin je motivatie en cv. We komen graag met je in contact.

Wat bieden wij?
Als logitecher verdien je een marktconform salaris en ben je aangesloten bij het Pensioenfonds Rail & OV. Je werkplek is flexibel: thuis, op kantoor of buiten bij een van onze projecten. Geen dag is hetzelfde. Ons kantoor ligt pal naast station Driebergen-Zeist en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, maar ook met de auto. En omdat de wereld van railinfra niet stil staat, krijg je bij ons voldoende ruimte om jezelf breed te ontwikkelen in je vakgebied of je juist verder te specialiseren. Wanneer je een vast contract krijgt, kun je mede-eigenaar worden van Logitech Adviseurs & Ingenieurs: een collegiaal, enthousiast en divers team waar we elkaar goed kennen.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.